maanantai 17. toukokuuta 2010

T-paitoja vaan...

Olipa työn takana nämä paitaset! Intoa kyllä löytyi muttei aikaa...kelit kun on olleet niin mahtavat ettei millään malta olla sisällä! Meillä kun on tuo pihaprojektikin kesken ja siinä kun häärää 6 tuntia päivällä multaa luoden, niin ei ihan hirveesti ole virtaa ommella illalla kun lapset menevät nukkumaan.

Viime viikolla leikkelin paidat valmiiksi ja joka ilta olen muutaman ommellut kaulusta vaille valmiiksi. Tänä aamuna sain sitten ommeltua kaula-aukot valmiiksi kaikista...


Jokaiselle perhospaidat, hieman erivärisin resorein. Muutenkin paidat on ihan peruskamaa ilman mitään kikkailuja. Valmista piti saada nopeasti koska päätin etten osta yhtään paitaa valmiina kun noita trikoita on tuonne hyllylle kertynyt kummasti?!Toi trikoo on Eurokankaan löytö ja sitä jäi vielä hieman varastoon...


Sitten hieman vaalempaa perhostrikoota, myös Eurokankaasta. Trikoo oli tosi nättiä mutta laadultaan sellaista lörppöä ja venyvää mutta eiköhän tuo tämän ksän paidoissa mene.


Ihania sateenkaaria isommille tytöille ja eskarilaiset kaaret ovatkin sitten väärinpäin, HUPS! No, onneksi ei ole niin nöpö nuukaa.... Tämä trikoo on Löytö-Palasta viime kesältä, laadultaan ihanaa ja ohkaista!

Nuorin sai samasta kankaasta mekkomaisen version...


Sitten vielä yksi paituli nuorimmalle aikaisemminkin nähdystä maatilatrikoosta joka on Metsolasta ostettu. Tuo kangas on kyllä jännä...kankaana se ei mitenkään hurmaa mutta kun vaatteen saa valmiiksi niin se onkin tosi kiva ;)


Vielä olisi kaksi paitaa nuorimmaiselle mutta ovat yksivärisiä joten niihin pitäis jotain kivaa kikkailla. Kymmenen kappaletta tuli tässä postauksessa ja voi olla että seuraavaa postausta saa taas hieman odotella jos kelit tällaisina jatkuvat!



Leppoisia hellepäiviä!!!

9 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Kivoja kesäpaitoja ja -mekkoja olet tehnyt. Mä ompelin tuosta valkopohjaisesta perhostrikoosta pitkähihaisen puseron talvella. Epäilin myös hieman ko. trikoota, mutta sepä onkin osoittautunut tosi hyväksi.Ei ole yhtään lörpsähtänyt tai kutistunut pesussa, ei nukkaantunut eikä väritkään ole lähteneet.

Tuosta sateekaari-trikoosta oon kyllä hieman kade. ;) Olis kelvannut meillekin. :)

Annika kirjoitti...

Ihania olet ommellut! :) Nätti kangas tuo ensimmäinen perhoskuosillinen. Kuten kyllä muutkin. Pitäisi itsekkin ryhtyä kesävaate ompeluihin.. Aika urakka kyllä noin monen ompelussa, jos nyt edes muutaman saisi tehtyä :)

Niina kirjoitti...

oletpas ollut ahkera. ihania kankaita. mekko on ihan mahtava

Joana kirjoitti...

Kivoja paitoja! Minä en osaisi noita kaula-aukkoja tehdä ollenkaan...Olet ollut superahkera!

Katja kirjoitti...

Varsinki nuo tuosta sateenkaarikankaasta tehdyt herkkuja :)

Caorann kirjoitti...

Ootpas ollut ahkera! :) Itsellä menee taas kaikki aika vaan ideointiin, eikä valmista meinaa tulla millään.

NorppaStiina kirjoitti...

Vau! Olet ollut superahkera! Tosi kivoja paitoja ja mekkoja! Ihania kankaita.

LAPINKA kirjoitti...

Ihanan raikasta!! Ja voihan vide, ku mie tahtoisin tuota sateenkaari kangasta niiiiin kovasti!! Saakohan sitä enää mistään??

Satu kirjoitti...

Voi miten kivoja paitoja! Ekasta perhoskankaasta tykkään kovasti. Nyt harmittaa kun jätin sen viimeksi ostamatta, höh!