perjantai 15. tammikuuta 2010

Valmista tuli!!


Kauluri on valmis!

Se oli niin kiva ja ihana kutoa että neuloin sitä aina kun oli vain tilaisuus ;) Super-pehmoinen ja tosi monikäyttöinen! Ohje ja idea oli siis Kalastajan vaimon ja tämä yksilö on tilaustyö ja lähtee Marjalle Vaaleanpunaiseen hirsitaloon, toivottavasti tilaaja on tyytyväinen!

Hieman muokkailin ohjetta mutta on siis neulottu 7 pyöröpuikoilla, 156 silmukkaa ja 13 palmikkokuviota. 10cm jälkeen kavennettu molemmissa reunoissa 1s joka toinen kerros ja näin yksi palmikko molemmilta sivuilta lähtee pois ja kavennuksesta muodostuu olkapäihin hyvin istuva kohta ;) Tällä kaulurilla korkeutta on 35cm. Lankana superpehmeä Sandness Alfa, 85% villaa ja 15% mohairia. Kestää konepesun. Yhteensä lankaa meni 250g. Kauluri on löysä ja venyvä, näin sille tulee kovinkin monta käyttömahdollisuutta....Menee helposti takin päällä ja sisälläkin jos tarve vaatii.

...Mummotyyliin korvien ja pään suojaksi...

...ihan vaan makkaralla kaulalla...

...hartioille lämmikkeeksi...

...tai muuten vaan talviseen fiilistelyyn...

Tää on niin ihana että mun on pakko tänään huristella vielä lankakauppaan jotta saan itselleni samanlaisen....Mutta kai mun on raaskittava tämä lähettää Marjalle ;)

Kiitokset Marjalle ihanasta ohjevinkistä ja mukavasta työstä!!!!

8 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ole hyvä vaan vinkistä :) Ja JUU, LÄHETÄT tuon mulle nythetiäkkiä! En malta odottaa :D Näyttää kyllä tosi kivalta! Niin ja iso kiitos sinulle ♥

Minttu kirjoitti...

Siitähän tuli tosi hieno =)

Helinä kirjoitti...

Meinasin kyllä muutenkin suunnata tänään töistä lankakauppaan mutta nyt on ainakin ihan Pakko :) ! Haluu tuollaisen(kin) !

PaaPii kirjoitti...

IHANA ♥

NorppaStiina kirjoitti...

<3 Ihana! Tämä herättelee myös mun uinuvia neulomishimoja...

Hipsu kirjoitti...

Onpa kaunis kauluri.

Maaka kirjoitti...

Ihan nauratti tuo sun ensimmäinen ilme ;) Alahuulen pureminen, niin tuttu ilme meilläkin, kuopuskin sen osaa :DD Multa tarttunut! Asiaan: Mahtava kauluri, näyttää niin lämpimältä ja kauniilta.

Ootko sä muuten jutellut verottajan kans... Voiko käsitöitä tehdä jonkin verran verottomana, vai onko pakko heti laittaa tmi pystyyn?

Nuppulinnatar kirjoitti...

Onpas muuten mainio kauluri. Pitäisiköhän itsellekin neuloa?